Zeleninové kostičky Brunoise
BRUNOISE: ZELENINA ŠITÁ NA MÍRU POTŘEBÁM KUCHAŘŮ
Brunoise je kuchařská technika krájení zeleniny na malé kostičky. Jedná se o náročnou metodu, která je v kulinářském umění známá již mnoho let a pochází z francouzské kuchyně. Produktová řada Zeleninové kostičky Brunoise šetří váš čas a poskytuje pohodlné a univerzální využití zeleniny ve vašich pokrmech. Skvěle se hodí do polévek, pomazánek, salátů, jako příloha nebo jako přísada do hlavních jídel.
Výhody zeleninových kostiček BRUNOISE:
Úspora času - snadná a rychlá příprava, není třeba ztrácet čas krájením zeleniny.
Nulová ztráta - hmotnost produktů před a po rozmrazení je stejná.
Estetika - kostičky vypadají skvěle v jakémkoliv pokrmu. Nemění barvu, konzistenci ani tvar.
Praktičnost - široké použití do teplých i studených pokrmů.
Dokonale kombinovatelné - se sacharidy např. pepitkami, rýží, fazolemi, cizrnou, možno použít v mnoha pokrmech světové kuchyně.
Univerzálnost - produkty jsou vhodné pro jakoukoliv dietu.
Zeleninové kostičky Brunoise jsou dostupné ve 4 variantách:
Květák - bohatý zdroj bílkovin a vitamínu B9.
Duo mrkev - směs oranžové a žluté mrkve, bohatá na bílkoviny a vitamín A.
Brokolice - bohatý zdroj vápníku.
Duo cuketa - bohatá na vitamíny A, B i E, vynikající pro detox organismu.