ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Fazolový salát se zeleninou NOVÉ

Salát

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 100 g

Suroviny:
Červené fazole Bonduelle SOUS VIDE 200 g, mrkev na nudličky Bonduelle SOUS VIDE 200 g, celer na nudličky Bonduelle SOUS VIDE 200 g, řapíkatý celer 100 g, romanesco Bonduelle 50 g, brambory uvařené 200 g, ocet 4 lžičky, cukr 4 lžičky, hořčice (dijonská) 1 lžička, olej 4 lžičky, sůl.

foto receptu
KuchařPříprava:

Uvařené brambory nakrájíme na kostičky. Romanesco rozmrazíme a rozkrájíme na malé růžičky. Řapíkatý celer nakrájíme na proužky. Fazole a brambory smícháme se zeleninou a dochutíme dresingem. Necháme v chladu hodinu odležet a podáváme.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.