ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Těsto z cizrny a ovesných vloček

Moučník

Recept na 20porcí; hmotnost 1 porce 150 g

Suroviny:
Cizrna Bonduelle 1600 g, ovesné vločky 1000 g, máslo 250 g, cukr nebo med 100 g, vejce (2ks) 50 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Cizrnu jemně nameleme nebo nakutrujeme. Přidáme vejce, změklé máslo, cukra vypracujeme. Vmísíme ovesné vločky. Vyválíme na plech, poklademe vrstvou například ovoce a zapečeme.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Cizrna SOUS VIDE

foto výrobku

Cizrna

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.