ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Mrkvový koláč

Moučník

Recept na 36 porcí; hmotnost 1 porce 100 g

Suroviny:
Duo mrkev Bonduelle 1000 g, jablka 1000 g, cukr 250 g, želírovací prostředek nebo cukr 50 g, máslo 250 g, linecké těsto 1000 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Jablka nakrájíme na plátky a podusíme je na másle na hustější rozvar s želírovacím cukrem. V závěru vmícháme mrkev a necháme přejít varem. Linecké těsto rozprostřeme na pečící plech se zvednutými okraji. Poklademe rozvarem, posypeme cukrem a dáme zapéct na cca 30 minut při 180°C.

Tip: Jako korpus můžeme použít těsto z cizrny a ovesných vloček.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Duo mrkev na plátky MINUTE

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.