ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Zelené fazolové lusky se slaninkou a čenekem

Příloha nebo hlavní jídlo

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 100 g

Suroviny:
Zelené fazolové lusky celé Bonduelle 700 g, slanina na kostičky 200 g, česnek 50 g, sůl 20 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Slaninu nakrájíme na proužky, vyrestujeme do tuku, přidáme nasekaný česnek a ještě krátce orestujem. Vmícháme fazolové lusky, prohřejeme a podáváme.

Tip: Skvělá příloha k masům, ale i kombinace s přílohami jako bezmassý pokrm.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Zelené fazolové lusky celé XXL

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.