ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Salát s červenou fazolí a zeleninou julienne mix

Salát

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 100 g

Suroviny:
Červené fazole Bonduelle sterilované 350 g, Julienne mix Bonduelle 280 g, cibule 50 g, brambory 200 g, olej olivový 50 g, sůl 30 g, pepř 3 g, ocet vinný 20 g, cukr 20 g, hořčice Dijon 7 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Fazole, rozmrazenou zeleninu Julienne, kostičky vařených brambor a proužky cibule smícháme s nálevem, který připravíme cukru, soli, pepře, octu a hořčice.

Zálivka: poměr cukr 5lžiček, sůl 1x, ocet 4x (podle chuti použitého octu), hořčice 1x.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.