ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Julienne salát s červenou fazolí

Příloha nebo hlavní jídlo

Recept na 1 porci

Suroviny:
Julienne Mix zeleninová směs Bonduelle 80 g, Fazole červené Easy bag Bonduelle 20 g, olivový olej extra panenský 4 ml, ocet vinný bílý 1 ml, cukr krupice 2 g, sůl jedlá jodovaná 1 g, hořčice dijonská ostrá Amora 2 g, pepř černý drcený Kamis 1 g, brambory 70 g, cibule 20 g.

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na proužky velmi krátce orestujeme na oleji. Přidáme hořčici, ocet, cukr, sůl a pepř. Promícháme s rozmrazenou zeleninou Julienne Mix, s propláchnutými fazolemi, kostkami uvařených brambor a necháme cca 2 hodiny v chladu.

Tip: Skvělý vegetariánský pokrm, ale i příloha k masům.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Julienne Mix zeleninová směs

foto výrobku

Červené fazole

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.