ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Duo mrkev a cukrový hrášek s cibulovým jus

Příloha

Recept na 1 porci

Suroviny:
Duo mrkev na plátky Bonduelle MINUTE 60 g, Hrášek cukrový celé lusky Bonduelle 30 g, sůl jedlá jodovaná 2 g, pepř barevný celý Kotányi 1 g, máslo 15 g, cibule nakrájená na kostičky 20 g, citronová šťáva 10 ml

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na kostičky orestujeme na másle do sklovita. Dochutíme solí, středně hrubě mletým barevným pepřem, citronovou šťávou, krátce provaříme a rozmixujeme.
Mrkev duo a cukrový hrášek prohřejeme na páře.
Při podávání přelijeme připravenou omáčkou.

Tip: Skvělá příloha k rybě nebo drůbežím masům.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.