ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Růžičková kapusta s irskou medovou

Příloha nebo hlavní jídlo

Recept na 1 porci

Suroviny:
Růžičková kapusta Bonduelle 60 g, Délice Forestier – směs lesních hub Bonduelle 20 g, sůl jedlá jodovaná 2 g, med lesní 4 g, pepř černý drcený Kamis 2 g, kmín drcený Kotányi 2 g, Davelská uzená slanina špek 10 g, červená cibule 20 g, černé pivo 40 ml.

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na proužky velmi krátce orestujeme na oleji.
Přidáme hořčici, ocet, cukr, sůl a pepř. Promícháme s rozmrazenou zeleninou Julienne Mix, s propláchnutými fazolemi, kostkami uvařených brambor a necháme cca 2 hodiny v chladu.

Tip: Skvělý vegetariánský pokrm, ale i příloha k masům.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.