ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Jelení plátek na houbovém ragú

Hlavní jídlo

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 400 g

Suroviny:
Délice Forestier - směs lesních hub Bonduelle 600 g, jelení maso 1500 g, rýže 1000 g, cibule 200 g, česnek 60 g, olej 100 g, sůl 30 g, pepř 20 g, červené víno 150 g, celer 100 g, mrkev 100 g, petržel 100 g, jíška tmavá 50 g, vývar 150 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Zeleninu nakrájenou na kostičky a část hub (20 %) orestuji na oleji, přidáme víno a vyrestuji do tuku. Zaliji vývarem a vařím do měka. Rozmixuji do hladka.
Jelení maso opeču na oleji a předělám do připravené omáčky. Pomalu dusíme. Na výpeku z masa vyrestuji zbytek hub do tuku a přidám do omáčky.
Na závěr dle potřeby dochutíme a zahustíme.
Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Délice Forestier - směs lesních hub

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.