ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Oběd Ludvíka XIV. - losos na lůžku ze  zeleniny Versailles

Hlavní jídlo

Recept na 10 porcí

Suroviny:
Versailles zeleninová směs na pánvičku Bonduelle 800 g, losos filet porce 1000 g, nudle (fettucccine) 700 g, sůl jedlá 5 g, rybí koření 1 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Lososa pozvolna rozmrazíme a okořeníme rybím kořením a solí. Takto připraveného lososa vložíme na smaltovaném plechu do konvektomatu na režim pára 90°C po dobu cca 12 minut.
Zeleninu Versailles orestujeme na pánvi.

TIP: Doporučená příloha: těstoviny fettuccine (vaříme v osolené vodě podle návodu na obalu).

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.