ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami masu

Hlavní jídlo

Recept na 10 porcí

Suroviny:
Duo fazolové lusky Bonduelle 800 g, hovězí Oyster Blade 1000 g, sušená rajčata a bazalkou a česnekem 30 g, demi glace omáčka 700 ml, cibule bílá kostky 500 g, slunečnicový olej 50 ml, sůl jedlá 2 g, pepř černý mletý 1 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Hovězí Oyster Blade (loupaná plec) okořeníme solí a pepřem, poté orestujeme na oleji. Takto orestované hovězí vložíme do silného demi glace, do kterého jsme orestovali cibuli a přidali nasekaná sušená rajčata. Poté vložíme do konvektomatu do hluboké gastronádoby tak, aby maso bylo celé ponořeno v cibulové demi glace, a zakryjeme poklicí.
Upravujeme v konvektomatu nebo troubě na režim kombinace při teplotě 85°C po dobu cca 10 hodin (noční úprava).
Na oleji orestujeme Duo fazolové lusky, které ochutíme solí a pepřem.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Duo fazolové lusky celé extra jemné MINUTE

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.