ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Červená řepa jako teplá zeleninová příloha k masu

Příloha

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 100 g

Suroviny:
červená řepa nudličky Bonduelle 500 g, hladká mouka 50 g, cibule 250 g, vinný ocet 50 g, olej 50 g, výpek 100 g, sůl 20 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na kostičky orestujeme na oleji do zlatova.Zalijeme červeným vinným octem (nebo červeným vínem), vyvaříme tekutinu. Zaprášíme moukou, kterou orestujeme na sucho do hnědé barvy. Přidáme řepu a spolu provaříme. Dochutíme výpekem, případně solí a pepřem.

TIP: Výborná kombinace s pečenou kachnou nebo vepřovým masem.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Červená řepa na nudličky

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.