ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Mletý steak s houbovou směsí Délice forestier

Hlavní jídlo

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 400 g

Suroviny:
Délice Forestier - směs lesních hub Bonduelle 600 g, tarhoňa (uvařená) 1000 g, cibule 300 g, česnek 100 g, olej 60 g, hovězí maso jemně mleté 1600 g, slanina 300 g, pepř 10 g, sůl 30 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na kostičky orestujeme na oleji do sklovita, přidáme nasekaný česnek a ještě krátce restujeme. Polovinu smícháme s mletým masem a slaninou. Dokořeníme, osolíme a před podáváním opečeme. Houby s druhou polovinou cibulky vyrestujeme do tuku, dokořeníme a promícháme s uvařenou tarhoňou. Na přelití použijeme demi glace.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Délice Forestier - směs lesních hub

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.