ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Králičí terrina s mini žampiony a hráškem

Hlavní jídlo

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 300 g

Suroviny:
hrášek Bonduelle Minute 400 g, Julienne mix zeleninová směs Bonduelle 400 g, Mini žampiony celé Bonduelle 200 g, králičí maso 1000 g, slanina 600 g, máslo 100 g, cibule 160 g, česnek 40 g, olej 50 g, jíška 50 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na nudličky orestujeme na oleji do sklovita, přidáme nasekaný česnek a zeleninu Julienne mix a ještě krátce restujeme. Králičí maso a část slaniny rozkutrujeme (jemně nameleme) smícháme se zeleninou. Dochutíme bylinkami, případně pepřem a osolíme. Dáme do formiček, přikryjeme plátky slaniny a dáme péct. Cibuli nakrájenou na plátky orestujeme, přidáme žampiony vyrestujeme do tuku. Na závěr přidáme hrášek a lehce zahustíme máslovou jíškou. Podáváme s vařeným bramborem.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.