ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Halušky se špenátem a žampiony

Hlavní jídlo

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 150 g

Suroviny:
špenát listový v porcích zmrazený Bonduelle Food Service 350 g, žampiony krájené v mírně slaném nálevu Bonduelle Food Service 200 g, cibule 150 g, halušky vařené 700 g, česnek 20 g, olej 50 g, sůl 10 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na kostičky orestujeme na oleji do zlatova, přidáme česnek nasekaný nadrobno. Na polovině orestujeme špenát a halušky. Dochutíme solí. Na druhé části cibulky orestujeme žampiony. Přidáme k haluškám, smícháme a podáváme.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Špenátové listy v porcích

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.