ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Žampionový salát s okurkou a fazolemi

Salát

Recept na 10 porcí; hmotnost 1 porce 100 g

Suroviny:
červené fazole sterilované Bonduelle Food Service 250 g, okurky sterilované Bonduelle 70 g, žampiony krájené v kořeněném nálevu Bonduelle Food Service 60 g, žlutá a červená paprika čerstvá 100 g, těstoviny 400 g, rajčatový protlak 50 g, cibule 50 g, olivový olej 20 g, sůl 5 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibuli nakrájenou na kostičky krátce orestujeme. Fazole, žampiony i okurky scedíme. Okurky a papriky nakrájíme na kostičky. Vše smícháme s uvařenými těstovinami, ochutíme protlakem a solí. Necháme hodinu uležet a podáváme.
TIP: Vhodná je kombinace s uzeným Šmakounem.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Červené fazole SOUS VIDE

foto výrobku

Červené fazole

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.