ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Houbový tatarák

Předkrm

Recept pro 10 osob

Suroviny:
žampiony krájené v kořeněném nálevu sterilované Bonduelle nebo lišky Bonduelle 600 g, cibule 100 g, hořčice (Dijon) 50 g, kopr, cukr, sůl, pepř

foto receptu
KuchařPříprava:

Houby a cibulku nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme všechny ingredience a necháme v ledničce odležet. Podáváme na opečených toustech. Variantně lze použít i žampiony krájené v mírně slaném nálevu.

TIP: Vhodné pro slavnostní příležitosti

Výrobky vhodné
pro tento recept

Žampiony krájené

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.