ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Dýňová roláda

Finger food

10 porcí; hmotnost 1 porce 50 g

Suroviny:
Dýňové pyré Bonduelle 180 g, želatina 180 g, kuřecí maso 100 g, kuřecí vývar 20 g, voda 180 g, pepř 20 g, sůl 10 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Kuřecí maso rozmixujeme, ochutíme, přidáme smetanu. Mělo by mít konzistenci bramborové kaše.
Želatinu připravíme s kuřecím vývarem, smícháme s dýňovým pyré a nalijeme do poloviny formy.
Na střed položíme kuřecí maso, posypeme želatinou a zalijeme dýňovým pyré. Dáme vychladit. Ze sáčků nastříkneme válečky na plech a dáme upéct.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Dýňové pyré

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.