ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Krémová hrášková polévka

Polévka

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 minut

Suroviny:
zmrazený hrášek Bonduelle 400 g, slanina 100 g, cibule šalotka 4 ks, olej, sůl, pepř

foto receptu
KuchařPříprava:

Cibulku a česnek jemně orestujeme na másle. Zalijeme vodou přidáme hrášek a krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Rozmixujeme, dochutíme a pro zjemnění přidáme smetanu.
Podáváme ideálně v kombinaci se zeleninovou směsí Julienne Mix Bonduelle.

Tip: Pro zesílení můžeme použít zeleninový vývar.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Hrášek velmi jemný

foto výrobku

Julienne Mix zeleninová směs

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.