ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Cizrna se špenátem

Příloha nebo hlavní jídlo

Recept pro 6 osob
Doba přípravy: 20 minut

Suroviny:
listový špenát Bonduelle Food Service 600 g, vepřové maso (plecko, bok) 500 g, cibule 200 g, sůl, pepř, kmín

foto receptu
KuchařPříprava:

Cizrnu propláchneme a důkladně scedíme. Maso upečeme na cibulce. Špenát částečně překrájíme a přidáme ke konci pečení i s cizrnou k masu. Všechny ingredience smícháme a dochutíme. Můžeme podávat např. s bramborovými noky.

Tip: Špenát připravíme s cizrnou bez masa, pouze s cibulkou. Vhodné jako vegetariánský pokrm. Lze kombinovat s těstovinami, palačinkou, gnocci apod.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.