ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Řecký špíz s olivami na lůžku z fazolových lusků, voňavých žampionů a zlaté kukuřice

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy přílohy: 30 minut

Suroviny:
Příloha:
zelené fazolové lusky celé Bonduelle Minute 250 g, kukuřice super sweet Bonduelle 50 g, žampiony Bonduelle 200 g, olej, máslo sůl, pepř, kopr

Olivový špíz:
mleté maso 150 g, slanina na opékání 16 ks, olivy černé a zelené 16 ks, cibule 80 g, sůl, pepř, bylinky (oregano, šalvěj, tymián, rozmarýn)

foto receptu
KuchařPříprava:

Příloha:
Fazolové lusy připravíme krátce na páře. Orestujeme žampiony a v závěru prohřejeme kukuřičku. Promícháme s uvařenými lusky. Krátce orestujeme, dochutíme a podáváme.

Olivový špíz:
Mleté maso dochutíme jemně nakrájenou cibulkou, solí, pepřem a bylinkami. Naneseme na plátky slaniny a stočíme na olivu. Napícháme na špízy a grilujeme nebo pečeme dozlatova.
Podáváme nejlépe s fazolovými lusky v kombinaci s kukuřicí.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.