ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Čočkový salát s grilovanou zeleninou Andalusia

Hlavní jídlo

Recept pro 6 osob
Doba přípravy: 20 minut

Suroviny:
čočka sterilovaná Bonduelle Easy Bag 250 g, Andalusia, grilovaná zel. směs Bonduelle 100 g, řapíkatý celer 100 g, sůl, hrubě mletý pepř, cukr, olivový olej, bylinkové kostky Knorr (petržel, česnek)

foto receptu
KuchařPříprava:

Zeleninu Andalusia smícháme s čočkou, nakrájeným řapíkatým celerem a dokořeníme dle chuti. Zakápneme olejem, ve kterém jsme předtím rozpustili bylinky.

TIP: Zeleninu Andalusia vmícháme zmrazenou, případně ji můžeme překrájet na menší kousky. Pro dochucení lze také použít nakládaná sušená rajčata pokrájená na kostičky.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Čočka

foto výrobku

Andalusia, grilovaná zeleninová směs

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.