ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Cizrnový salát se zelím

Příloha nebo salát

Recept pro 10 osob
Doba přípravy: 20 min.

Suroviny:
Cizrna sterilovaná Bonduelle 1000 g, kysané zelí 500 g, slanina (klobása šunková) 300 g, halušky (gnochi) 500 g, sůl 20 g, olivový olej 30 g, cibule 500 g, česnek 60 g, kmín drcený 20 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Slaninu nakrájenou na malé kostičky a cibuli na plátky orestujeme do zlatohněda. V závěru přidáme česnek a drcený kmín, scezenou cizrnu a krátce orestujeme. Dokořeníme (sůl, pepř, jalovec, šťáva k masu) dle chuti. Přidáme uvařené halušky, kysané zelí, prohřejeme (již nevaříme). Dochutíme a podáváme.

TIP: Pokud chceme připravit bezlepkově, nepřidáváme halušky. V případě bezmasé varianty vynecháme uzeninu a přidáme cibule, případně uzené to-fu.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Cizrna SOUS VIDE

foto výrobku

Cizrna

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.