ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Rybí prstýnky na lůžku z rukoly plněné dýňovým pyré

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:
dýňové pyré Bonduelle zmrazené 250 g, rybí filety s kůží (mořský jazyk, hoki, pstruh apod.) 400 g, cibule 50 g, smetana 60 g, máslo 80 g, sůl, koření na ryby, cukr, česnek

foto receptu
KuchařPříprava:

Rybí filety očistíme, okořeníme a pokapeme máslem. Cibuli a česnek nakrájíme najemno a orestujeme na másle.
Přidáme dýňové pyré, smetanu, ochutíme a zredukujeme na požadovanou hustotu, případně zahustíme.
Filet stočíme do prstýnku kůží ven, naplníme ochuceným pyré a dáme upéct. Pro vylepšení můžeme posypat sýrem, piniovými nebo jinými semínky.
Zbytek pyré použijeme na probarvení přáílohy a jako omáčku. Jako lůžko pro filety lze použít mořské řasy nebo rukolu.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Dýňové pyré

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.