ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Dýňové pyré zapečené s gnocchi sypané parmazánem

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:
dýňové pyré Bonduelle zmrazené 250 g, sýr typu parmazán 50 g, chlazené gnocchi 400 g, smetana 200 ml, slanina 100 g, vejce 1 ks, pórek 100 g, česnek 10 g, máslo 50 g, sůl, pepř, muškátový oříšek

foto receptu
KuchařPříprava:

Nakrájenou slaninu, pórek a česnek orestujeme dozlatova a promícháme s gnochi.
Rozmrazené dýňové pyré dochutíme, zakápneme smetanou, ve které rozšleháme vejce a nalijeme na gnocchi a posypeme sýrem.
Pečeme při teplotě 220°C po dobu asi 15 minut. Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny. Místo parmazánu můžeme použít gorgonzolu, nivu apod.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Dýňové pyré

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.