ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Dýňový krém

Polévka

Recept pro 4-6 osob
Doba přípravy: 25 minut

Suroviny:
dýňové pyré Bonduelle 600 g, zeleninový vývar 500 ml, cibule 25 g, máslo 20 g, smetana 150 ml, zásmažka, sůl, česnek, pepř, muškátový oříšek

foto receptu
KuchařPříprava:

Na másle orestujeme cibulku a česnek. Zalijeme vývarem, krátce povaříme a následně přidáme pyré. Po rozvaření podle potřeby zahustíme a dochutíme. Na talíři zdobíme smetanou a krutony.
V případě, že chceme docílit hustější konzistence krému, přiijeme méně vývaru.
Pro dotažení chuti můžeme přidat kapku lanýžového oleje.

TIP: Pro hustší konzistenci ubereme množství přidaného vývaru.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Dýňové pyré

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.