ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Dezert à la dýně

Moučník

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:
dýňové pyré Bonduelle zmrazené 500g, uvařený puding 400 g, želatina 50 g, smetana 200 g, cukr 100 g, skořice, čerstvé ovoce na zdobení

foto receptu
KuchařPříprava:

Dýňové pyré Bonduelle uvedeme do varu, přidáme polovinu cukru, smetanu a skořici. Provaříme a na závěr přidáme želatinu rozmíchanou ve vodě. Dále již nevaříme.
Nalijeme do formiček nebo sklenic.
Puding uvaříme podle návodu, pouze nahradíme 100 ml mléka smetanou. Na závěr přidáme druhou polovinu želatiny. Nalijeme na pyré a necháme řádně ztuhnout. Zdobíme čerstvým ovocem a mátou.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Dýňové pyré

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.