ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Brambora plněná dýňovým pyré

Příloha

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:
dýňové pyré Bonduelle 250 g, brambory 400 g, cibule 50 g, smetana 100 g, máslo 50 g, sůl, pepř, cukr, česnek

foto receptu
KuchařPříprava:

Brambory očistíme a uvaříme ve slupce. Cibuli a česnek nakrájíme na jemno a orestujeme na másle. Přidáme dýňové pyré, smetanu, ochutíme a zredukujeme na požadovanou hustotu. Bramboru rozřízneme a vydlabeme. Naplníme ochuceným pyré a podáváme jako přílohu.

TIP:Zbytek pyré použijeme jako omáčku. Pro vylepšení můžeme sypat sýrem, piniovými nebo jinými semínky a dát krátce zapéct.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Dýňové pyré

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.