ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Rybí variace se zeleninou Julienne a kuskusem

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:
bílá ryba (Pangasius, platýz, mořský jazyk) 600 g, zeleninová směs Julienne Mix Bonduelle Food Service 200 g, Paprikové trio Bonduelle Food Service 200 g, olivový olej 50 g, máslo 50 g, grilovaná cuketa 1-2 plátky, cherry rajčátka, kus kus 250 g, sladká smetana 30% 200 ml, sůl, pepř, chilli, anýz, cukr, mletá paprika sladká, cibule, maizena

foto receptu
KuchařPříprava:

Rybu potřeme olejem, osolíme a opepříme. Položíme na alobal, poklademe zeleninou Julienne a Paprikovým triem a alobal uzavřeme. Pečeme při 140°C cca 15 minut.
Kus-kus krátce orestujeme na oleji, osolíme, zalijeme vařící vodou a přikryjeme pokličkou. Dále již nevaříme.
Po 7 minutách promícháme vidličkou a přidáme paprikové trio, které jsme krátce orestovali na másle. Jemně nakrájenou cibuli orestujeme, přidáme mletou sladkou papriku, mletý anýz, pepř, sůl, cukr a sladkou smetanu, Jakmile je ryba upečená, přidáme do omáčky trochu šťávy z ryb. zredukujeme, případně zahustíme maizenou.
Podáváme s kus kusem zdobeným rolkou z grilované cukety, plněnou zeleninou Julienne a grilovaným cherry rajčátkem.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Julienne Mix zeleninová směs

foto výrobku

Paprikové trio MINUTE

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.