ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Zeleninový košíček v jehněčí bráně

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 50 minut

Suroviny:
50 g brokolice Bonduelle, 50 g mrkev mladá extra jemná Bonduelle, 50 g květák Bonduelle, 50 g zelené fazolové lusky Bonduelle, 150 g listového těsta, 120 g sýrová omáčka, 600 g jehněčí, sůl, pepř

foto receptu
KuchařPříprava:

Plátky listového těsta dáme do formiček, aby přesahovaly přes okraj a upečeme. Zeleninu připravíme na páře. Maso upečeme vcelku a nakrájíme. Do košíčků nalijeme sýrovou omáčku, do které dáme zeleninu. Přidáme maso a zakápneme výpekem.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.