ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Saumon Royal - losol plněný rybou Pangasius obalenou v listovém špenátu

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby

Suroviny:
losos chlazený filet Nowaco 600 g, ryba Pangasius (Nowaco) 100 g, koření na ryby 20 g, sůl 10 g, špenátové listy zmrazené Bonduelle 230 g, grilovaná zeleninová směs Mediterranea zmrazená Bonduelle 100 g, máslo 60 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Rybu Pangasius osolíme a obalíme v listovém špenátu. Filet losola podélně nařízneme od hřbetní části, aby se dal otevřít, a do něj vložíme druhou rybu. Uzavřeme, konce podle potřeby můžeme spíchnout. Položíme na vymaštěný plech, pokapeme rozpuštěným máslem, posolíme, jemně okořeníme a pečeme asi 25 min. při 160 stupních celsia. Podáváme s grilovanou zeleninou Mediterranea, kterou krátce orestujeme na pánvi a s Gratinovanými bramborami Bonduelle.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.