ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Salát Vercelli

Salát

Suroviny:
brokolice Bonduelle 200 g, rajčata 200 g, cibule 20 g, majonéza 60 g, kysaná smetana 60 g, sůl 5 g, koření 3 g, pažitka 5 g, jogurt

foto receptu
KuchařPříprava:

Brokolici krátce oblanšírujeme na páře a rychle ochladíme nejlépe v šokeru, nebo pod studenou vodou. Rajčata nakrájíme na měsíčky, které ještě překrojíme a přidáme k brokolici. Můžeme lehce dochutit práškovým dresingem (jogurt s česnekem a pod.) promícháme a necháme rozležet. Z majonézy, kysané smetany, soli, cukru a koření vytvoříme zálivku (místo majonézy a smetany můžeme použít také jogurt), do které zašleháme olivový olej a pažitku. Takto vzniklým dresingem přelijeme zeleninu a navrch ozdobíme pažitkou.

TIP 1: Může být podáván jako přílohový salát, předkrm, ale vynikající je i v kombinaci s marinovaným lososem.

TIP 2: Pro slavnostní příležitosti podáváme dresing v odlivce a zeleninu pouze pokapeme olejem s bylinkami.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Brokolice XXL

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.