ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Salát Julienne Perugia

Salát

Recept pro 5 osob

Suroviny:
zeleninová směs Julienne Mix Bonduelle 400 g, čerstvé saláty (rucola, polníček) 200 g, vinný ocet 15 g, ocet balsamico 5 g, jemně strouhaný parmazán 10 g, krutony 30 g, olivový olej 15 g, sůl 5 g, cukr 10 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Zeleninu Julienne Mix krátce připravíme na páře a rychle ochladíme, nejlépe v šokeru. Očištěné a natrhané lístky čerstvých salátů klademe na talíř. Z octů, oleje, soli a cukru připravíme zálivku. Zeleninu Julienne klademe na salátové listy, pokapeme zálivkou, zakápneme olivovým olejem a octem balsamico. Poklademe jemnými krutony a posypeme jemně strouhaným parmazánem.

TIP: Podáváme jako studený předkrm, v kombinace s grilovaným kuřecím masem, tuňákem nebo parmskou šunkou může být tento salát podáván také jaké hlavní pokrm.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Julienne Mix zeleninová směs

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.