ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Pangasius pečený se zeleninou Julienne

Hlavní jídlo

Recept pro 6 osob

Suroviny:
Julienne Mix, zeleninová směs zmrazená Bonduelle 300 g, Paprikové trio zmrazené Bonduelle 100 g, chilli sweet 30 g, ryba Pangasius (Nowaco) 600 g, máslo 50 g, koření na ryby 20 g, sůl 5 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Rybu Pangasius okořeníme a osolíme. Položíme na vymaštěný alobal, poklademe směsí zeleniny Julienne a Paprikového tria. Pokapeme rozpuštěným máslem, posolíme, jemně pokapeme omáčkou Chilli sweet, uzavřeme fólii a pečeme asi 15 minut při 160 stupních Celsia.

TIP: Vhodné jako hlavní pokrm, jako přílohu můžeme podávat Gratinované brambory Bonduelle

Výrobky vhodné
pro tento recept

Julienne Mix zeleninová směs

foto výrobku

Paprikové trio MINUTE

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.