ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Pánev WOK Siam s kuřecími játry

Hlavní jídlo

Recept pro 2 osoby

Suroviny:
WOK Siam 200 g, olej 50 g, koření typu kari 5 g, kuřecí játra 200 g, slanina 60 g, sójová omáčka 10 g, olej 50 g, pepř

foto receptu
KuchařPříprava:

Kuřecí játra okořeníme čerstvě namletým čtyřbarevným pepřem. Následně zakápneme sójovou omáčkou a ponecháme marinovat cca 30 min. Poté lehce poprášíme maizenou a zabalíme do slaniny. Pečeme v konvektomatu při 200 stupních Celsia.
Zeleninu Wok Siam prudce a velmi krátce orestujeme na malém množství oleje v hluboké pánvi wok. V závěru přidáme, sůl, kari koření a maizenu rozmíchanou v chladné vodě. Velmi krátce orestujeme, ale již nevaříme.
Připravené játrové špalíčky překrojíme zešikma a podáváme se zeleninou. Pro dochucení je vhodné zakápnout na talíři sójovou omáčkou.Doporučujeme použít hustší, sladší typ.
TIP: Podáváme jako hlavní pokrm s rýží basmati.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Wok Siam zeleninová směs

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.