ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Losos plněný špenátem

Hlavní jídlo

Recept pro 10 osob

Suroviny:
Steak lososa s kůží 900 g, krájený špenát Bonduelle 600 g, sušená bramborová kaše 100 g, česnek 30 g, máslo 150 g, smetana 200 g, sůl 20 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Z kůže lososa odstraníme šupiny a stáhneme ji směrem ke hřbetu tak, aby nám zůstala držet po celé délce přibližně na 1 cm masa. Rozmrazený špenát ochutíme česnekem, osolíme, přidáme smetanu a dohustíme bramborovou kaší. Touto směsí plníme lososa. Překryjeme kůží. Pečeme na másle 15 až 20 minut při teplotě 180°C. Jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši s pórkem a teplou zeleninu (romanesco, mladou mrkev, brokolici, květák, ...) připravenou na páře.

TIP: Vhodný jako hlavní pokrm, ale i ve studené formě na rauty apod.

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.