ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Kovářský špíz na lůžku ze zeleniny Balance

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 minut

Suroviny:
zeleninová směs Balance Bonduelle 300 g, vepřová panenka 300 g, cibule 100 g, paprika 100 g, sůl, pepř, koření Knorr "Bylinky máslo", zelené saláty a koktejlová rajčata na zdobení, pálenka, slanina 150 g

foto receptu
KuchařPříprava:

Maso nakrájíme na čtverečky, osolíme, nakořeníme a napícháme na jehlu spolu se slaninou, cibulí a paprikou. Upečeme v konvektomatu. Zeleninu Balance okořeníme fixem „Bylinky Máslo“ od Knorru a připravíme v konvektomatu na kombinovaný provoz nebo v parním zařízení Roundop. Špíz zavěsíme do stojánku a pod něj nazdobíme zeleninou Balance na lístcích křehkých salátů. Dozdobíme koktejlovými rajčátky. Polijeme pálenkou a flambujeme.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Balance zeleninová směs MINUTE

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.