ico_home.gif, 888B Hlavní stránka   ico_kontakt.gif, 66B Kontakty    ico_letter.gif, 67B Newsletter   ico_mapa.gif, 68BMapa stránek

Bonduelle - chuť, která je vidět... Facebook

výrobky

Cannelloni zdobené zeleninou

Hlavní jídlo

Recept pro 4 osoby

Suroviny:
150 g brokolice Bonduelle, 150 g mladá mrkev extra jemná Bonduelle, 150 g květák Bonduelle, 250 g cannelloni, 60 g hladké mouky, 500 ml mléka, 80 g másla, sůl, pepř, 150 g sýru (eidam, parmazán, gorgonzola)

foto receptu
KuchařPříprava:

Zeleninu nakrájíme na menší kousky, aby se jimi dali naplnit cannelloni. Z mléka a mouky připravíme bešamel, do kterého přidáme sýr. Zeleninu namáčíme v bešamelu a plníme do cannelloni. Klademe na zapékací misku, přelijeme zbytkem omáčky, posypeme sýrem a dáme zapéct. Pečeme asi 30 minut při 180 °C. Podáváme se salátem.

Výrobky vhodné
pro tento recept

Brokolice XXL

foto výrobku

Květák

foto výrobku

Mladá mrkev celá extra jemná

foto výrobku

Všechna práva vyhrazena © 2015 BONDUELLE s.r.o.