CORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE S MÁSLEM | | CORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE SE SÝROVOU OMÁČKOU |
- Suroviny na 10 porcí
Kukuřice jemná super sweet 700 g, gastro máslo 30 g.
Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 73 g
- Příprava
Kukuřici prohřejeme v páře na 80°C a pokapeme máslem. Podáváme v kelímcích Bonduelle
Corn star. Pro ohřev můžeme využít steamry, konvektomaty, napařovací hrnce a pod.
Jednotlivé porce lze ohřívat v mikrovlnné troubě, 1 kelímek (100g) cca 1-2 minuty.
|
|
- Suroviny na 10 porcí
Kukuřice jemná super sweet 700 g, tavený smetanový sýr 60 g, smetana na vaření a šlehání 30% - živočišná - FRISCHLI 60 g. Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 82 g
- Příprava
Kukuřici prohřejeme na 80°C a přelijeme sýrovou omáčkou. Omáčku
připravíme z taveného sýru, který rozpustíme ve smetaně. Podáváme
v kelímcích Bonduelle Corn Star.
|
 |
|
 |
CORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE S CIBULKOU CRONIONS |
|
CORN STAR KUKUŘICE BONDUELLE SE SKOŘICÍ |
- Suroviny na 10 porcí
Kukuřice jemná super sweet 700 g, cibule restovaná Cronions Vitana 60 g. Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 76 g
- Příprava
Kukuřici prohřejeme na 80°C, vmícháme smaženou cibulku Cronions a ihned
podáváme v kelímcích Bonduelle Corn Star.
|
|
- Suroviny na 10 porcí
Kukuřice jemná super sweet 700 g, cukr moučka 30 g, skořice mletá Kotányi 0,2 g, gastro máslo 30 g. Hrubá hmotnost 1 porce za všechny suroviny: 76,2 g
- Příprava
Kukuřici prohřejeme na 80°C, posypeme skořicí smíchanou s cukrem a zakápneme
máslem. Podáváme v kelímcích Bonduelle Corn Star.
|
 |
|
 |