Co je CORN STAR?
Teplá kukuřice Bonduelle v kelímku
Zdravé občerstvení a svačina plná energie
Moderní trend zdravého životního stylu
Proč prodávat CORN STAR?
Značka Bonduelle - záruka nejvyšší kvality!
- Kukuřice Bonduelle pochází výhradně z Evropy
- Její pěstování je pod přísným dohledem
francouzských
agronomů společnosti Bonduelle
- Ve výrobním procesu a před expedicí z továrny
je kukuřice pravidelně laboratorně kontrolována
- Není geneticky modifikovaná
- Na trhu nejsladší, nejkřupavější, nejchutnější a nejoblíbenější kukuřice u dětí, dospělých, seniorů, sportovců, rekreantů a běžných spotřebitelů.
- Rozsáhlá a kreativní podpora včetně POS materiálů, které rozzáří vaše prodejní místo
a přilákají zákazníky.
- Skvělé rychlé občerstvení pro celiatiky.
Skvělá rentabilita prodeje
- Vyšší výdělek
- Vyšší obrat
- Atraktivní marže
- Příznivá cena pro konečné zákazníky
Jednoduchá a rychlá příprava, malá spotřeba energie
Použití zmrazené nebo sterilované kukuřice, za tepla nebo na studeno.
- Kelímek naplňte kukuřicí po okraj
- Přidejte kávovou lžičku másla a dejte prohřát do mikrovlnné trouby
- 1 kelímek zmrazené kukuřice (100 g) = 1 minuta v mikrovlnné troubě při 900 W (60°C)
- 1 kelímek sterilované kukuřice (100 g) = 30 sekund v mikrovlnné troubě při 900 W (60°C)
- Podávejte se lžičkou a dejte zákazníkovi volbu dosolení
- Je nutné odzkoušet dobu přípravy. Každá MW trouba, i když má deklarovaný výkon, může mít výkon odlišný od deklarovaného!
- Příprava možná i v konvektomatu, parním hrnci, atd. Kukuřici vysypete do gastronádoby a prohřejete cca 8 minut v konvektomatu při 80°C s párou.
Po ohřátí přelijete rozpuštěným máslem a můžete dávat do kelímků, či misek... Kelímky nedávat do konvektomatu!
Krátká doba přípravy = záruka zachování výživových hodnot!